Drejtues të PD mbështesin banorët e Gramshit në mbrojtjen e Kanionit të Holtës. VIDEO+FOTO

Deputeti demokrat Endri Hasa ka shprendarë një shenim në faqen e tij në facebook ku publikon edhe lajmin se përfaqësus të PD u janë bashkuar banorëve  të Gramshit në mbrojtje të kanionit të Holtës. “Qytetarët e Gramshit dhe mbarë Shqipërisë nuk do ta lejojnë që shkatërrimi të vazhdojë”, shkruan ai. Ja postimi i tij i plotë […]

Vazhdo të lexosh