RAIUNO pritet të flasë në gjuhën shqipe

Duke marrë parasysh se përtej Adriatikut jetojnë zyrtarisht 467 mijë e 687 shqiptarë, Parlamenti italian mendon që këtij komuniteti t’i ofrohen transmetime radiofonike e televizive në gjuhën shqipe, bën të ditur Shekulli. Detyrimi në fjalë duhet të përmbushet nga radiotelevizioni shtetëror italian RAI. Kërkesa është paraqitur nga deputetët dhe senatorët e komisionit të mbikëqyrjes së […]

Vazhdo të lexosh