Ja si të eleminojmë erën e keqe të gojës

Ndonjëherë disa ushqime që përmbajnë vajra të caktuara, siç janë hudhrat, qepët dhe pikantet do të prodhojnë një frymëmarrje të keqe. Personat që mbajnë dietë mund të kenë një frymëmarrje të keqe për shkak të ndryshimeve në metabolizëm. Një pjesë e erës së keqe e ka origjinën nga hunda, fyti dhe pjesë të tjera të […]

Vazhdo të lexosh