Kapja e administratës lokale nga shpura e kryetarit të bashkisë Pukë, është në kufijtë e alarmantes

Një qytetar nga Puka ka denoncuar Kryetarin e Bashkisë Pukë Gjon Gjonaj për veprime abuzive dhe vendosjen e gjithë qytetit të Pukës nën ‘kontrollin’ e njerëzve të tij. Denoncimi është bërë publik nga ish-Kryeministri Sali Berisha. Në denoncim thuhet ndër të tjera se “në krye të dy institucioneve lokale, me një peshë specifike për përmbushjen […]

Vazhdo të lexosh