Ardi Veliu: Jo më blloqe me gjoba.

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu ka folur ditën e sotme gjatë një eventi për prezantimin e parametrave të sigurisë rrugore dhe pajisjen e Policisë Rrugore me 250 tableta. Veliu theksoi se siguria rrugore është një nga problemet më të mprehta dhe që kërkon shumë përkushtim dhe se policia synon të përgjysmojë numrin […]

Continue Reading

Policia Bashkiake gjobë makinave luksoze në Tiranë

PoliciA Bashkiake ka marrë masa administrative ndaj automjeteve të cilat parkohen në kundërshtim me sinjalistikën, mbi trotuare apo në vende të rezervuara për invalidët.  Tashmë ligji ka filluar të veprojë njësojë për të gjithë dhe për Policinë Bashkiake kjo gjë nuk përbënë më dallim.  Siç mund të shihni edhe nga këto foto, pavarësisht faktit nëse […]

Continue Reading

Artan Fuga: Cilat janë mesazhet e frikshme të policit Rama në spotin elektoral?

Akademiku Artan Fuga në një shkrim analizues për spotin e ri të kryeministrit Edi Rama ku ka rolin e një polici rrugor e i vë gjobë një qytetari i cili thyen rregullat e qarkullimit rrugor e cilëson si një spot negativ dhe me mesazhe të “frikshme. Spoti jep mesazhe të tjetërsuara që e dëmtojnë besoj […]

Continue Reading

Nga Artan Fuga/ Polici Rama dhe mesazhet e gabuara

Spoti elektoral i ri tregon një drejtues veture që kalon ndërkohë që semafori është në dritë të kuqe! I ve gjobë drejtuesit të automjetit vetë zoti kryeministër, Edi Rama. I cili tregohet i vendosur përkundrejt lutjeve të shoferit në gabim sepse sikurse thotë në spot me ato gjoba ai bën spitale, shkolla, paguan pensione, a […]

Continue Reading