Luleshtrydhet të mbrojnë nga kanceri i gjirit

Sipas një studimi të bërë së fundmi nga shkencëtarët amerikanë në një laborator me minj ka rezultuar se luleshtrydhet shmangin përhapjen e kancerit. Minjtë femra me kancer të gjirit u ushqyen për 5 javë me 15 luleshtrydhe në dietën e tyre. Pas përfundimit 5 javor minjtë nuk treguan shenja të përparimit të përhapjes së kancerit, […]

Vazhdo të lexosh

Sa ndikon fasulja në shëndetin tonë?

Shkencëtaret kanë sjellë disa rezultate të reja për efektet pozitive që mund të ketë fasulja në shëndetin e njeriut. Studimet e fundit kanë treguar se fasulja mund të jetë një nga përbërësit kryesor të dietave, pasi që mund të zvogëlojë rrezikun e sëmundjeve të zemrës si dhe disa lloje të kancerëve. Rekomandohet që brenda javës, të […]

Vazhdo të lexosh