Trafikantët braktisin 97 kg kanabis duke i hedhin në det

Policia e Vlorës njoftoi se më datë 27.04.2017, në bashkëpunim me Delta Force dhe Policinë Kufitare gjatë kontrollit të territorit tokësorë dhe ujor përreth Gadishullit të Karaburunit, kanë konstatuar një sasi me lëndë narkotike brenda në det, pranë vendit të quajtur “Gjiri i varkave”, Karaburun. Lënda narkotike u gjet e ndarë në 4 pako të […]

Continue Reading