Mardhënia sexuale gjatë menstruacioneve është i mirë. Zbut ngërçet te femrat

Shumica e femrave mbase nuk do të pajtoheshin me këto konstatime, mirëpo studimet tregojnë që seksi gjatë atyre ditëve zbut ngërçet te femrat dhe u krijon shumë më tepër kënaqësi, ndërkaq orgazma është më e fuqishme se zakonisht, transmeton Telegrafi. Është e saktë që është temë shumë delikate për të cilën nuk është edhe aq e këndshme të […]

Vazhdo të lexosh