Si ta kuptojmë që mjaliti është bio

Sipas një eksperti nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës ekziston metoda, të cilat na ndihmojnë që të kuptojmë nëse mjalti është natyral apo i përpunuar Përmes disa metodave që ai ka dhënë ju mund të provoni thjeshtë llojin e mjaltit që keni. E para, merrni pak mjaltë dhe fërkojeni atë në mes të gishtit tregues […]

Vazhdo të lexosh