Françesk Radi dërgohet me urgjencë në spital. Dyshohet për…

Rreth orës 03:30 të mëngjesit të sotëm në urgjencën e Tiranës ka mbërritur në gjendje kritike Françesk Radi, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, Tefta Radi, mbesa, Rozana dhe shumë të tjerë. Për momentin ndodhet në reanimacion. Spikerja ikonike shqiptare Tefta Radi mësohet se është shprehur se si e kishte gjetur Françeskun në gjendje të […]

Vazhdo të lexosh