JEP DORËHEQJEN NGA GARA EDHE VALBONA MEZINI

Valbona Mezini, anëtare e kryesisë së PD-së ka dhënë dorëheqjen nga gara për Këshillin Kombëtar të PD duke e quajtur listë fallco atë të kandidatëve. “I bashkohem studentëve në protestë sikurse kam bërë që ditën e parë duke besuar se ata janë opozita vërtetë në ndërtimin e demokracisë dhe mbrojtjen e interesit Shqiptar”, shkruan Mezini. Ja […]

Vazhdo të lexosh