Rudina Çollaku: Bashkëpunimi rajonal kyç për paqen dhe sigurinë

Në Forumin e Stokholmit 2021 për Paqen dhe Zhvillimin, Shqipëria u përfaqësua nga Qendra e Gruas për Zhvillim e Kulturë, me qendër në Elbasan. Në një takim online, me pjesëmarrës nga rreth 150 vende të botës, drejtuesja e Qendrës, Rudina Çollaku referoi në panelin e veçantë, me fokus kryesor forcimin e grave, paqes dhe sigurisë. […]

Continue Reading