Shuhet kineasti i mirënjohur shqiptar

Ka ndërruar jetë një ndër kineastët më të njohur shqiptar, Ilia Tërpini. Ky i fundit është një ndër operatorët e parë të filmave shqiptarë, ndërsa ishte nderuar disa herë me medalje të ndryshme. Ilir Tërpini ka dokumentuar me filmime të shumta, ngjarje të rëndësishme të Shqipërisë dhe ishte një ndër operatorët me të njohur të […]

Vazhdo të lexosh