Nga Florjon Mima: Çadra e lirisë ka edhe një mision tjetër.

Vlera vjetore e kanabisit të prodhura në Shqipëri është 5 miliardë euro, sipas një hulumtimi të bërë nga BBC. Prodhimi i përgjithshëm i vendit në një vit është, 10 miliardë euro. EUROPOL-i shkon edhe më tej. Vlera totale e kanabisit të konsumuar në një vit në Europë, është 23 miliard Euro, dhe 90% e kësaj […]

Continue Reading