Aktori i njohur që imiton Ramën pjesë e protestës kundër rritjes së çmimeve

Aktori i njohur i humorit, Florjan Binaj i është bashkuar protestës në bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit’ përballë Kryeministrisë, ku qytetarët kundërshtojnë paralajmërimin e qeverisë për rritje të çmimit të energjisë dhe të karburantit. Ai theksoi se në këtë bulevard duhet të ishin më shumë qytetarë. “Jemi të gjithë këtu për atë pabarazi. Kur është qeveria […]

Vazhdo të lexosh