Këto janë aparatet që po shpërndahen për të fotografuar fletën e votimit/ Foto

Policia thotë se janë evidentuar raste të shitblerjes së votës si edhe të shpërndarjes së disa aparatëve fotografikë posaçërisht për fotografim vote. NJOFTIMI I POLICISE Policia e Shtetit disponon informacion te mjaftueshem se elemente te caktuar kane ne perdorim dhe shperndare aparate (si ne foto), me te cilat do te tentojne te fotografojne voten si […]

Vazhdo të lexosh