Grushta në studio mes Fiqiri Xibrit dhe Kol Nikollës/ Video

Fiqiri Xibri dhe Kol Nikolla, dy drejtues sindikatash, janë përplasur fizikisht, ndërsa ishin ftuar në një emision në televizionin Scan. Përplasja duket se ka ndodhur disa javë më parë. Nuk dihet arsyeja e sherrit, por në një moment, Fiqiri Xibri është ngritur i revoltuar dhe e ka goditur me grusht Nikollën. Sherri me shkëmbime grushtet […]

Vazhdo të lexosh