Nga Feti Zeneli/ Kur na qeveris një ‘tregtar flamujsh’

Që nga thirrja e parë, “Ta bëjmë Shqipërinë si gjithë Europa!” dhe deri në zgjedhjet e përgjithshme të 25 qershorit, të dielën që vjen, kanë kaluar plotë 27 vite. Përgjatë kësaj periudhe janë zhvilluar 7 palë zgjedhje të përgjithshme, po kaq lokale, si dhe 2 referendume për Kushtetutën, të cilat si moto të fushatës së […]

Continue Reading