Ja emrat e prezantuesve të Festivalit të RTSH-së

Përmes një konference për shtypin, Radio Televizioni Shqiptar ka zbuluar emrat e dy prezantuesve të Festivalit të Këngës. Edicioni i 57-të do të prezantohet nga aktori i mirënjohur Viktor Zhusti dhe aktorja dhe këngëtarja me origjinë shqiptare Ana Golja. Viktor Zhusti, aktori mjaft i dashur për publikun shqiptar, rikthehet në prezantimin e festivalit pas 47 […]

Vazhdo të lexosh

Erion Veliaj i jep Carlo Bollino mbi 24 milionë lekë për një festival në bunkier

Kryebashkiaku Erion Veliaj i jep pronarit të medieve Carlo Bollino mbi 24 milionë lekë për një festival 4 netësh, mbajtur në bunkerin që ka kuruar vetë, në periferi të Tiranës. Paratë, saktësisht 2.496.000 lekë të reja janë derdhur në llogarinë e Qendrës ”Ura”, me zërin ”Shpenzime për të tjera materiale dhe shërbime operative”, me përshkrimin […]

Vazhdo të lexosh