Princi Leka II merr pjesë në festimet e 80 vjetorit të Madhërisë së Tij Mbretit SIMEON II i Bullgarisë/ FOTO

Ditën e premte më 15 qeshor, LTM Princi i Kurorës Leka II, së bashku me, LSM Princeshën e Kurorës Elia, morën pjesë në festimet zyrtare të 80 vjetorit të lindjes së Madhërisë së Tij Mbretit Simeon II të Bullgarisë mbajtur në qytetin e Sofias. Të ftuarit Mbretërorë ishin: Mbreti Kostandin dhe Mbretëresha Anne-Marie të Greqisë, […]

Vazhdo të lexosh