Dy në tre femra kanë probleme seksuale

Këto rezultate negative i kanë paraqitur mjekët e Klinikës Urologjike të New Jersey. Problemet me seksin bëhen të shpeshta dhe serioze, por kur është fjala për pamundësinë e arritjes së orgazmës, plakja nuk ndikon. Disfunksioni seksual mund të ulë dukshëm cilësinë e jetës me partnerin. Femra për shkak të kësaj është më pak e kënaqur […]

Vazhdo të lexosh

Kur bëhet fjalë për lidhje të gjata, femrat kërkojnë meshkuj me mjekër të plotë.

Sipas një studimi të publikuar në Journal of Evolutionary Biology, gratë tërhiqen më shumë nga meshkujt pa mjekër kur vjen puna tek lidhjet afat – shkurtra, por kur bëhet fjalë për lidhje të gjata, ato kërkojnë meshkuj me mjekër të plotë. Studiuesit pyetën 8500 femra, në mënyrë që të përcaktonin si ndikon tërheqja fizike në gjetjen […]

Vazhdo të lexosh

Mardhënia sexuale gjatë menstruacioneve është i mirë. Zbut ngërçet te femrat

Shumica e femrave mbase nuk do të pajtoheshin me këto konstatime, mirëpo studimet tregojnë që seksi gjatë atyre ditëve zbut ngërçet te femrat dhe u krijon shumë më tepër kënaqësi, ndërkaq orgazma është më e fuqishme se zakonisht, transmeton Telegrafi. Është e saktë që është temë shumë delikate për të cilën nuk është edhe aq e këndshme të […]

Vazhdo të lexosh