Edhe e motra i ka bërë Linda Ramës 100 milionë lekë dhuratë, pa treguar burimin e dhuratës fabuloze

Nga Sali Berisha. Dy ditë më parë autoriteti i vettingut shkarkoi nga detyra gjykatësin e Gjykatës Kushtetuese, Fatos Lulo pasi ky autoritet konstatoi se: Gjykatësi Lulo ka deklaruar se kishte marrë nga motra ndërtuese si dhuratë: – Një zyre pune dhe – 100 mijë euro Përveç këtyre, gjykatësi Lulo kishte blerë një shtëpi në Kanada […]

Vazhdo të lexosh

Shqipëria pa Gjykatë Kushtetuese

Nga 9 anëtarë të Gjykatës Kushtetuese sot mbeten vetëm 5, pasi me shkarkimin e Fatos Lulos tashmë kjo gjykatë nuk merr më vendime. Pas vendimit të sotëm të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për shkarkimin nga detyra të Fatos Lulos, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë përfundimisht mund të cilësohet e bllokuar dhe madje inekzistente. Pavarësisht […]

Vazhdo të lexosh