Nga Arian Galdini: Rilindja ble vetëm kohën dhe votat, gjithçka tjetër e plaçkit!

Në mes të fushatës për zgjedhjet e qershorit 2013, kam shkruar për gazetën Panorama një analizë timen të titulluar “Kundër Rotacionit”. Pikërisht ndërsa jemi sot në këtë situatë të fundmandatit të rotacionit që ndodhi, përkundër dëshirës sime, u rikthehem të njëjtave argumenta se përse kisha të drejtë kur e kundërshtoja që në koncept e gjenezë […]

Vazhdo të lexosh