Analiza në median e huaj: Zgjedhjet pa opozitën, një farsë

European Western Balkans”, portali informativ kushtuar integrimit europian të Ballkanit, i cili ka partneritet me agjenci dhe fondacione prestigjioze si “German Marshall Fund” apo “Konrad Adenauer Stiftung” ka publikuar një analizë lidhur me situatën e nderë politike në Shqipëri. Autorja Sarah Wohlfeld shkruan se pa pjesëmarrjen e PD-së, zgjedhjet parlamentare do të ishin një farsë […]

Vazhdo të lexosh

Bylykbashi: PS e varrosi reformën zgjedhore

Demokratët nuk pranojnë asnjë ndërhyrje në reformën zgjedhore nëse nuk pranohet votim dhe numërim elektronik. Oerd Bylykbashi e konsideron farsë, kërkesën e bashkëkryetarit socialist për të shtyrë afatin e komisionit te reformës zgjedhore. Socialistët bënë përpjekjen e radhës për reformën zgjedhore, duke kërkuar shtyrjen e afatit të komisionit të posacem parlamentar edhe me një muaj, […]

Vazhdo të lexosh