Familjarët e Elvis Roshit dhe zyrtarëve të PS pas skemës mashtruese me tokat

Pas arrestimit të 10 zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve të Hipotekave në Kavajës, dalin edhe emrat e përfshirë në këtë skemë mashtruese. Këta persona përmes falsifikimit të dokumentave dhe marrjes së rryshfete kanë përfituar sipërfaqe të ndryshme toke nga disa shtetas të tjerë. Pas një hetimi 9 mujor, rezulton se këta shtetas në bashkëpunim me njëri-tjetrin, duke […]

Vazhdo të lexosh

Pas Ramës “armatoset” dhe Lesi.

Botuesi i “Koha Jonë” Nikoll Lesi është përshtatur mjaft mirë këto kohët e fundit, me teknologjinë dhe është mjaft aktiv në rrjetet sociale, veçanërisht në Facebook. Por ndryshe nga kolegët e tij gazetarë, ai këtë mundësi nuk e përdor asnjëherë “për të bërë politikë”, por vetëm për aktivitetin e tij personal dhe familjar në kohën […]

Vazhdo të lexosh