Nga Fatmir Ali Guda/ Sot “fajin” e pat Lulëzim Basha.

Sepse në kulmin e agravimit të situatës ai ndërhyri për të mos lejuar eskalimin e saj. Shigjetat fajësuese mbërritën nga dy krahët: Prej kundërshtarëve politikë, që ja quajnë protestën të dështuar dhe pa kauz; dhe  Prej zërave brënda llojit, që prisnin me të drejtë tu dilte flaka kryeministrisë dhe ministrisë së brëndëshme. Secili ka këndvështrimin […]

Continue Reading

Arben Grori: Fajin e kam vetë që erdha këtu. Erdha për të jetuar pranë familjes

Arben Grori është i dënuar për trafik droge dhe për vrasjen e Naim Zyberit në Milano, në spitalin San Paolo. Është deklaruar fajtor nga drejtësia Italiane të vrasësit të vëllait të tij, Artur Grorit. Tashmë kanë kaluar më shumë se 17 vite nga arrestimi. Në një intervistë nga qelia për gazetën “Shekulli”, ndonëse duke qeshur, […]

Continue Reading