Shefja e Epidemiologjisë/ Deri tani, në Shqipëri nuk ka asnjë rast me koronavirus

Eugena Tomini, shefja e Epidemiologjisë deklaroi sot deri më sot në Shqipëri nuk është evidentuar asnjë rast me koronavirus në Shqipëri. Në një deklaratë para medieve, Tomini foli për shtimin e masave në pikat kufitare dhe kujdesin që duhet treguar për higjenën, qoftë personale, qoftë në ambientet publike, sidomos në shkolla.  Në shkolla janë marrë […]

Vazhdo të lexosh