Rama tallet në telefon me banorët e Jalës që iu prishi shtëpitë/ “Të fala babait”

Esmeralda Bala është një prej anëtareve të familjes Bala, shtëpitë dhe bizneset e të cilëve u shemben përtokë ditën e djeshme. Gjatë aksionit të IKMT-së në Jalë, të mbështetur nga dhjetëra forca policie u shemben 9 objekte, buzë detit. Sot, një ditë pas kanë mbetur vetëm rrënojat dhe 30 pjesëtarë të familjes Bala që vajtojnë […]

Vazhdo të lexosh