Vezaj: Në Shqipëri më shpejt të gjejnë vrasësit sesa policia

Gazetari Flasmur Vezaj, ka reaguar mbi vrasjen mafioze të ish-shefit të Krimit Ekonomik, Ervin Dalipaj. Ky i fundit isht prej 14 muajsh në kërkim dhe po gjykohej në mungesë për “Rrëmbim dhe vrasje në bashkpunim” të Gazmend Çollakut. Në postimin e tij, Vezaj ka sulmuar policinë dhe efektshmërinë e saj, duke thënë se në Shqipëri […]

Continue Reading