“Ertugrul”, në fund të sezonit dhe për një marrëveshje astronomike

Raportimet e fundit mediatike në Turqi flasin për largimin e personazhit kryesor, Engin Altan Duzyatan, nga seriali “Ertugrul”, në fund të sezonit dhe për një marrëveshje astronomike që ai pritet të firmosë me një tjetër kompani produksioni. Analisti i “HT Magazin” Mustafa Dogan shkruan se kontributi i Duzyatan në kthimin e “Ertugrulit” në fenomen është […]

Vazhdo të lexosh