Nga Arian Galdini/ Era e Ndryshimit apo Ndryshimi i Erës?

Për të thënë të vërtetën kjo fushatë elektorale për parlamentin e ri shenjon një pikë kthese në përpjekjen e saj për tu ravijëzuar si ndryshe, nga të mëparshmet. Stili dhe mënyrat e komunikimit që kanë përzgjedhur partitë për të tërhequr vëmendjen e publikut janë së paku në formë, plotësimi i le të themi me notë […]

Vazhdo të lexosh

Kosovë: Arrestohet pronari i kompanisë On Air Music

Policia e Kosovës ka arrestuar njërin nga themeluesit e kompanisë “On Air Music” Kushtrim Morina i cili akuzohet për cenim e të drejtave të autorit Padinë e ka bërë Faton Shoshi i cili edhe menaxhon këngëtaren Era Istrefi, raporton RTV 21. Policia e Kosovës ka intervistuar Kushtrim Morinen i cili ka pranuar se ka përdorur userin […]

Vazhdo të lexosh