Malltezi: Enveri e shiti Kosoven dhe burgosi gjithe atdhetaret qe kerkonin Kosoven

Letra qe i nisi Enveri Stalinit ne 1949 ku pranon qe NUK ngriti ceshtjen e Kosoves: 1. Gjate luftes 2. Ne prag te clirimit 3. Ne kohet e para pas clirimit E shiti Kosoven dhe burgosi gjithe atdhetaret qe kerkonin Kosoven. Kjo pjese nga libri “Dosjet e Luftes” nga historiane Ana Lalaj qenka shume interesant […]

Continue Reading