Nga Kastriot Dervishi/ Pederastia e Enver Hoxhës në problemet e centralizuara ‘Shtriga’ dhe ‘Krokodili’

Letra e datës 2.4.1980 e shkrimtarit Ismail Kadare drejtuar Enver Hoxhës, është pjesë e një historie “me grupe armiqësore” të nisur në vitin 1978, në të cilën implikohet edhe motra e tij, Kadria. Njohja e letrës pa ditur shkakun e saj është një histori e copëzuar dhe pashpjeguar mirë. Shkrimi i kësaj letre është një […]

Vazhdo të lexosh

Flet ish i dënuar politik Lekë Frroku, bashkëvuajtës dhe bashkëjetues në një dhomë me Visar Zhitin

I BIE BOJA SHPIFJES PRESIDENCIALE MBI SPIUNIMIN E ZHITIT: NË VITET 1982 E NË VAZHDIM, VISAR ZHITI KA VUAJTUR DËNIMIN JO NË SPAÇ, PO NË QAFË-BAR (Flet ish i dënuar politik Lekë Frroku, bashkëvuajtës dhe bashkëjetues në një dhomë me Visar Zhitin) (E hapur pë çdo publikim në media) Tek zyrat e Institutit të Studimeve […]

Vazhdo të lexosh