Arian Galdini/ Sistemi dy partiak nën sundimin Kryetarokratik është rregjim i tipit Një burrë, një burrë. Video

Pedagogu Arian Galdini ka publikuar ditën e sotme një tjetër videomesazh ne faqen e tij në facebook. Duket se ish-Kryetari dhe themeluesi i LDE – Partia për Liri, Demokraci dhe Etikë, synon të ndërtojë një traditë në komunikimin e tij publik nëpërmjet ktyre videomesazheve. Galdini e quan këtë strategji të re të tij si fazën […]

Vazhdo të lexosh