Djali i Pnadeli Majkos përshëndet me dy gishta protestën

Gjergj Majko, i biri i Pandeli Majkos ka qenë sot në Shkodër dhe është fotografuar së bashku me Nevila Xhindin dhe dy studentë të tjerë, të buzëqeshur dhe me dy gishtat lart. Sqarimin e ka dhënë vetë Xhindi në shënimin që shoqëron foton: “Me studentët…Nga Shkodra përshëndesim protestën!” Ndërkohë që protestës së PD-së i janë bashkuar […]

Continue Reading