Reagim i ashpër i gazetarit për sjelljen e ministrit: Ky thjesht është lapangjoz

Gazetari Dritan Kaba ka reaguar për debatin mes ministrit Sandër Lleshaj dhe drejtorit të Urbanistikës në Lezhë. Ministri këmbëngul se një pallat është i banueshëm dhe s’ka asnjë dëm, ndërkohë që drejtori i Urbanistikës deklaron se konstruksioni ka probleme. Lidhur me rolin e ekspertit që ka marrë ministrit, Kaba shprehet:  “Ta quash idiot?! Është shumë […]

Vazhdo të lexosh

Joe Biden dhe Donald Lu, të njëjta skema korrupsioni dhe presioni në Shqipëri dhe Ukrainë

Nga Dritan Kaba –  Joe Biden, ish zv/presidenti amerikan garues për të fituar rolin e favoritit për kandidat nga demokratët, ka ndërhyrë për të shkarkuar me patjetër ish prokurorin e përgjithshëm të Ukrainës Arsyeja se Viktor Shokin, ish kryeprokuror, ka ndërmarrë hetime ndaj firmës energjetike, naftë dhe gaz, Burisima. Kjo firmë ka partner të saj […]

Vazhdo të lexosh

Dritan Kaba/ Shteti detyron të fshijë regjistrimet. Kush është përgjuar tek Hotel Plaza?

Rasti i hotel Plaza nuk ka të bëjë me parregullsinë, përkundrazi sipas ligjit “Masat shtesë të Sigurisë”  e ka të detyrueshme t’i vendosë ndryshe ngarkohet me gjoba deri në pezullim të aktivitetit. Neni 4 dhe 5 i këtij ligji, shumë të debatuar edhe në Parlament, perifrazon qartë detyrimin e vendosjeve të kamerave jo vetëm me […]

Vazhdo të lexosh

Dritan Kaba/ Arsyeja.

Pyetën Ramën: Ore nga të erdhi ideja e heqjes së celularëve, punonjësve të administratës? Menjëherë Kryeministri që ka arsye për çdo gjë dhe ka dhunti të “jashtëzakonshme” për çdo punë, që nga stilist, piktor, dizenjator, inspektor, llafelog, lëpirës, puthador, karagjoz, ekonomist, artist, agronom, shofer, gazetar, shkrimtar, por vetëm një punë nuk di ta bëjë dhe […]

Vazhdo të lexosh

Nga Dritan Kaba/ E ka fajin traktoristi Rama!

Shkarkon përgjegjësit e zyrave të punësimit, ky është bërë për të qeshur e qarë! E ka fajin padituria jote në ekonomi dhe dhënia e buxhetit nëpërmjet PPP tre katër oligarkëve, jo këta të shkretët. E ka fajin mbytja që po i bën tregut të lirë me taksa e tatime për mospunësimin. E kanë fajin paratë […]

Vazhdo të lexosh

Nga Dritan Kaba/ Strehimin social e fitoni me b…, jo me punë e përkushtim…

Dritan Kaba përmes një komenti në rrjetin social ka ironizuar pr/ligjin e paraqitur në Kuvend dhe që po diskutohet në Komisionin e Ligjeve për “Strehimin Social”. Kaba shkruan se në diskutim ishte edhe strehimi i anëtarëve të LGBT-së, të cilët duhet të strehohen përpara ushtarakëve, zjarrfikësve apo shtresave të tjera që kontribuojnë në këtë vend. […]

Vazhdo të lexosh