Nga Enkelejda Veliu/ A thua është inat personal me PD?!

Harrova tju them… Kane bere dhe nje procke tjeter, keta. Votuan kunder, teksteve shkollore falas. Kur alternohen se bashku, pasuria dhe fodulleku, e sigurt qe pjesa njerezore merr fund. Keta vazhdojne te besojne, se ne ushqehemi me karkaleca dhe “fruta di mare” mengjes, dreke, darke dhe pothuaj harrojne, qe shumica prej nesh, as 30 mije […]

Continue Reading

Silvio Berlusconi: jepem hua në këtë ankand, sepse besoj që secili prej jush duhet të bëjë maksimumin për të ndihmuar bashkëqytetarët në vështirësi

Silvio Berlusconi ka nxjerrë në ankand, në internet, një drekë më atë të ardhurat e të cilës do t’i shkojnë të prekurve nga tërmetet e fundit që kanë prekur qendrën e Italisë. “Fitoni mundësinë e rrallë për të pasur një drekë biznesi me Silvio Berlusconi. I njohur për gjanialitetin e tij në komunikim dhe si […]

Continue Reading