Borxhet/ Tani mund ti shlyeni edhe me këste

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton tatimpaguesit për kushtet dhe detyrimet për të cilat lidhet marrëveshja me këste dhe afati i zgjatjes së kësaj marrëveshje. Tatimpaguesi duke justifikuar paaftësinë likujduese të përkohshme financiare, mund të paguajë me këste një detyrim tatimor të papaguar. “Marrëveshja me këste nuk mund të zgjatet përtej fundit të vitit që […]

Vazhdo të lexosh

Drejtoria Arsimore bën tender benzine, kur në inventar ka vetëm makina me naftë

Ola Mitre Analisti i APPA: KLSH konstatoi edhe shkelje të tjera, “u vodh” 2% i tatimit të të ardhurave, Xhemollari: Abuzim me paratë publike. Drejtoria Arsimore Rajonale e Tiranës, përmes proceduarve të prokurimit publik ka blerë benzol, ndërkohë që në inventarin e këtij institucioni ka vetëm makina me naftë”. Kjo është një prej shkeljeve të […]

Vazhdo të lexosh

‘Shpartallohet’ policia e shtetit. Ndryshohen 29 drejtues policie.Ja emrat e tyre

Janë shkarkuar drejtorët e policive në qarqe, përveç edhe lëvizjeve që po bëhen në drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit. Në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit kryhen këto emërime: Drejtues i Parë IDAJET FASKAJ, deri tani Drejtor në Drejtorinë për Hetimin e Narkotikëve dhe Trafiqet, në Drejtorinë e Përgjithshme për Hetimin e […]

Vazhdo të lexosh

Studentët duan ti bashkohen protestës. Drejtorat kyçin dyert me çelës

Protesta e opozitës ka njohur dje një zhvillim të ri. Qindra gjimnazistë të Tiranës kanë bojkotuar mësimin dhe i janë bashkuar tubimit të Partisë Demokratike në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Gjimnazistët, në parullat e tyre kanë shprehur shqetësimin për reformën që u bë në arsimin e lartë. Reforma e re në arsim krijoi një kaos […]

Vazhdo të lexosh

Shpërthejnë studentët. Bojkotojne mësimet dhe i drejtohen çadrës se protestuesve. Rrethohen nga policia

Dhjetëra të rinjë të gjimnazit “Partizani” dolën në protestë sot në mëngjes kundër reformës në arsim. Por jo vetëm për reformën. Një pjesë e tyre janë të shqetësuar për të drejtën e studimit në universitete, duke parë çfarë ndodhi vitin e kaluar me maturantët. Shumë prej të rinjve mbanin pankarta në duar ku bëhej thirrje […]

Vazhdo të lexosh