Ja drejtorët e George Soros që bashkëpunojnë me Romana Vlahutin

Hashtag.al ka konstatuar se dy anëtarë të bordit të këtij projekti të rëndësishëm të BE-së, janë njëkohësisht dhe anëtarë të Bordit Drejtues të Fondacionit për Shoqërinë e Hapur (Soros). Bëhet fjalë për Bernard Zenelin dhe Sotiraq Gugën. Të dy rezultojnë njëherazi dhe anëtarë bordi të Fondacionit Soros, por edhe anëtarë të bordit drejtues të projektit të BE-së […]

Vazhdo të lexosh