Drejtoresha e spitalit të Elbasanit 5 mijë euro për një vend pune.

Berisha ka denoncuar sot një rast tjetër korrupsioni në shëndetësi, këtë radhë në Spitalin Rajonal të Elbasanit, ku drejtoresha Desantila Tahiraj, përpos shumë të tjerave, akuzohet se merr 4-5 mijë për një vend pune. Ja ç’shkruan Berisha sot: “Për vizitën e Noriegës dhe ndrikull Manastirliut, punonjësit duhet të paguajnë 50-100 mijë lekë. Drejtoresha që zgjidhet pa konkurs akuzohet se […]

Vazhdo të lexosh