Ja lista e zyrtarëve të drejtorive shtetërore që kanë dalë sot dhe kanë biseduar me Edi Ramën në një takim online

Partia Demokratike ka zbardhur listën e zyrtarëve të drejtorive shtetërore që kanë dalë sot dhe kanë biseduar me Edi Ramën në një takim online, pasi kryeministri nuk shkon dot në Kukës. Sipas PD-së, takimi i Edi Ramës nuk ishte me qytetarë të zakonshëm të Kukësit, sepse prej tyre ka frikë dhe nuk shkel në Kukës. […]

Vazhdo të lexosh

Pezullohen nga detyra dy drejtorët e spitaleve Tepelenë dhe Librazhd

Eshtë pezulluar nga puna Drejtori i Shërbimir Spitalor Librazhd dhe Drejtori i Shërbimit Spitalor Tepelenë. Po sot është shkarkuar nga detyra edhe një kryeinfermier  në Kolonjë. Sipas ministrisë së Shëndetësisë  ata janë pezulluar nga puna pasi morën pjesë në fushatën  elektorale. JA NJOFTIMI I MINISTRISE SE SHENDETESISE:  Në zbatim të VKM-së, nr. 473, datë 01.06.2017, pika […]

Vazhdo të lexosh

Marko Bello: Ironi e madhe. Ata qe drejtojne burgjet perfundojne vete ne burg, ndersa ish te burgosur apo te inkriminuar te tjere caktohen ne funksione drejtuese.

Gjykata e Krimeve te Renda ka dhene masen e arrestit me burg per ish drejtorin e pergjithshem te burgjeve, Artur Zoto, me akuzen e korrupsionit pasiv. Kohe me pare ishte arrestuar edhe zevendes drejtori i pergjithshem Iljaz Labi, vec drejtorit te burgut te Durresit dhe zyrtave te tjere te drejtorise qe menaxhon institucionet e vuajtjes […]

Vazhdo të lexosh