Koalicioni PS-LSI prishet nesër/ Dokumentat

Deklarata e sotme Luan Ramës se më i rëndësishën sesa koalicioni është zhvillimi i zgjedhjeve normale, është një hap më shumë drejt shkatërrimit të procesit zgjedhor. Duke qenë se sipas kodit që përcakton rregullat e lojës PS – LSI dhe aleatët e tyre kishin deri nesër në 19 prill kohë për ta rregjistruar koalicionin mes […]

Continue Reading