Doda: Na janë ‘zhdukur’ 50 mijë vota

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka votuar kundër kërkesës së PDIU-së për të rinumëruar disa qendra votimi, ku ata pretentojnë se kanë vota të mjaftueshme për të nxjerrë mandatin e kryetarit Shpëtim Idrizi. Në përfundim të diskutimeve, KQZ e ka rrëzuar këtë pretendim dhe kërkesën e PDIU-së, duke lënë jashtë parlamentit të ri Idrizin. Në fillim […]

Vazhdo të lexosh

Edhe PDIU i kërkon Ramës qeveri teknike.

Pas Ilir Metës që u deklarua mbrëmjen e djeshme për një qeveri besimi, është Mesila Doda, numri II i PDIU-së që kërkon zgjidhje të krizës përmes negociatave Rama-Basha. Mesila Doda tha se duhet një pak kombëtar për të ndryshuar si fillim Kodin Zgjedhor që penalizon partitë e vogla. Deklarata e saj  është bërë me simpatizantë të […]

Vazhdo të lexosh

Nga Mesila Doda: Nuk kemi Atdhe rezervë

Para se të nisim punën në Kuvendin e Shqipërisë, ne parlamentarët betohemi se do të mbrojmë Kushtetutën e Shqipërisë dhe pavarësinë e vendit. Qysh në Preambulën e Kushtetutës sonë ne, shqiptarët marrim përsipër të punojmë për bashkimin kombëtar dhe po jua them me një fjalë të vetme t’i dalim për zot shqiptarisë. Zonja dhe zotërinj, […]

Vazhdo të lexosh