Adi Haxhiymeri i pari në e listën e PAA për deputet në kryeqytet

Burime të 360grade.al, kanë zbuluar planin “sekret” të Kryetarit të PAA, Partia Agrare Ambientaliste, Agron Duka, për të angazhuar si të parin e listës për deuptet në kryeqytet. Ai është Adi Haxhiymeri, sipërmarrës i suksesshëm që drejton fabrikën më të madhe të miellit dhe të përpunimit të drithërave në Shqipëri. Haxhiymeri rrjedh nga një familje […]

Continue Reading

Arian Galdini: Protesta jone eshte Fuqia jone. Rezistenca jone qytetare eshte fitorja jone.

Eshte normale qe populli te jete i ndare nese e sheh apo jo veten si protestues. Por eshte krejt anormale qe te kete njerez qe ndarjen e tyre me protesten e bejne sepse bejne krahasimin mes lidereve politike te paleve ne Qeveri dhe atyre ne Opozite. E dini pse? Sepse institucioni i Protestes eshte i […]

Continue Reading