Rusia shpall fajtor liderin e opozitës dhe e arreston

  Aleksey Navalny u arrestua menjëherë pas mbërritjes në një protestë anti-korrupsionit në qendër të Moskës të dielën. Ai u akuzua për shkeljen e një ligji mbi tubimet publike dhe u përball me gjobë dhe ndalime administrative. Policia e Moskës ka konfirmuar zyrtarisht se ka arrestuar rreth 500 demonstrues. Dhjetëra persona janë arrestuar anembanë Rusisë […]

Vazhdo të lexosh