Djemtë në “Big Brother” pre e lojës së vajzave: Po na përdorin

Debati me Armelën i ka hapur sytë Ervinit për faktin se gjithsecili bën lojën e tij brenda shtëpisë dhe se edhe vajzat luajnë me shumë “porta” për të zgjedhur më pas variantin më të mirë për to. Ndërsa ai është duke diskutuar më Musain, Ervini u thotë djemve se në asnjë moment lidhja brenda shtëpisë […]

Vazhdo të lexosh