Nga Skerdjan Dhuli: Teatri i BE-së dhe në të mjerët.

Sot Ministri i Jashtem Gjerman ne viziten e tij ne Tirane beri ate qe ben cdo burokrat Europian: Kerkon qestesi, stabilitet, normalitet politik e dokrra te tilla. Na kerkoi qe Opozita te jape argumenta per bojkotin e saj per zgjedhjet, nderkohe mesiguri nuk e di akoma qe opozita ka 2 muaj qe eshte ne proteste […]

Continue Reading