Çështja e zhdukjes së 1300 kontenierëve . Antimafia në Romë ka nisur drejt Shqipërisë punonjësit e saj

Çështja e zhdukjes së 1300 kontenierëve me lëndë kimike që kanë hyrë në portin e Durrësit dhe më pas janë zhdukur, ka vënë në lëvizje më shumë se kurrë edhe autoritetet italiane të hetimit. Pas vizitës në Shqipërisë të prokurorit të Antimafias Italiane, Franco Roberti, mësohet se drejtoria e Antimafias në Romë ka nisur drejt […]

Vazhdo të lexosh