Nga Ylli Dylgjeri/ Dhuratë gjermane.

Thuhet se Kancelarja Merkel tha në takimin me Kryeministrin Rama se: “Deri në qershor, ne ju ndihmojme që të realizoni 1, 2, 3… por nuk ju bëjme dhurata, sepse nuk jane në të mirë të shqipërisë”. Po, qeveria gjermane nuk bën dhurata. E provuar në vite, kjo është një sjellje konstante e shtetit gjerman ndaj […]

Vazhdo të lexosh

Edhe e motra i ka bërë Linda Ramës 100 milionë lekë dhuratë, pa treguar burimin e dhuratës fabuloze

Nga Sali Berisha. Dy ditë më parë autoriteti i vettingut shkarkoi nga detyra gjykatësin e Gjykatës Kushtetuese, Fatos Lulo pasi ky autoritet konstatoi se: Gjykatësi Lulo ka deklaruar se kishte marrë nga motra ndërtuese si dhuratë: – Një zyre pune dhe – 100 mijë euro Përveç këtyre, gjykatësi Lulo kishte blerë një shtëpi në Kanada […]

Vazhdo të lexosh