Vokshi në Në Forumin e Grave të PPE: Dhuna kundër grave dhe të miturve në Tiranë, një skandal i korrupsionit shtetëror, që kushton 40 milion euro

Në Forumin e Grave të PPE: Dhuna kundër grave dhe të miturve në Tiranë, një skandal i korrupsionit shtetëror, që kushton 40 milion euro Në Forumin e Grave të Partisë Popullore Europiane, të zhvilluar në Ljubjanë, percolla shqetësimin se vendosja e një regjimi autokratik në Tiranë ka thelluar edhe dhunën ndaj grave dhe cënimin flagrant […]

Vazhdo të lexosh

Kryemadhi/ Kjo dhunë ndaj grave dhe simpatizantëve të LSI-së frymëzohet e gjitha nga kreu i qeverisë.

Kryemadhi i ka bërë sërish thirrje Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Haki Çakos, që do të përgjigjet për të gjitha ato që ka kurdisur. Ja postimi i Kryemadhit në Facebook: Të gjitha rastet e dhunës ndaj militantëve të LSI janë të shëmtuara, të dënueshme dhe të paprecedentë. Por rasti i dhunimit të dy grave në […]

Vazhdo të lexosh

Basha: Forca jonë nuk është dhuna, por bashkimi

Protesta e nesërme është bashkimi me i madh i qytetarëve kundër padrejtësise, kundër keqqeverisjes, kundër varfërisë. Nesër do të marrin pjesë të gjithë qytetarët, gra, burra, të reja, të rinj, pensionistë, familjarë, studente, gjimnaziste dhe intelektuale, njerez te artit, kultures e sportit, te papune e sipermarres, fermere dhe punetore. Nga ky bashkim i madh kane […]

Vazhdo të lexosh